AUTOCOLANT AUTO PRINTAT

fbcover2
DE CE AUTOCOLANT AUTO?

Autovehiculul reprezinta un mijloc de promovare eficient, datorita numarului crescut al participantilor la trafic, dar si al timpului petrecut in trafic, alege si tu sa-ti personalizezi masina si sa maresti vizibilitatea brandului in randul potentialor clienti.

PROPRIETATI AUTOCOLANT AUTO

Autocolantul folosit pentru colantarile auto este unul premium, de calitate superioara,  cu grosimea de 70 microni, flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, cu adeziv polimeric, protejat printr-o folie de laminare cu protectie UV.

Este caracterizat prin durabilitate ridicata, conceput sa reziste in orice anotimp, nefiind afectat de schimbarile climatice. De asemenea, poate fi supus unui ciclu de spalari dese, fara a-i fi afectata calitatea.

COLANTARE AUTOCOLANT AUTO

Pentru colantarea masinilor, se poate utiliza autocolant auto printat la o rezolutie de 1440 DPI si laminat lucios sau mat, sau decupat pe contur la cutter plotter, din folii autocolante colorate in masa, folii reflectorizante,  in functie de grafica. Pentru geamuri se poate folosi window graphics, pentru a nu impiedica vizibilitatea din interiorul masinii.

Oferim autocolant masina, pe care il puteti monta cu usurinta, datorita foliei de transfer care se aplica dupa printare si decupare pe contur, dar si colantare auto, in cazul lucrarilor mai complexe, unde este nevoie ca personalizarea masinii sa se realizeze de catre un specialist.

Alaturat puteti vedea cateva imagini de la proiecte realizate anterior de DigiPrint. Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

PRODUSE SIMILARE