AUTOCOLANT PENTRU VITRINE

DigiPrint produce si instaleaza orice tip de autocolant (alb, transparent, window-graphics, de sablat, decupat la cutter plotter) pentru decorarea spatiilor comerciale si a vitrinelor (de magazine, vitrine frigorifice, frigidere pentru produse, lazi pentru inghetata). Pentru proiecte speciale putem realiza si autocolante care se lipesc pe interiorul geamului si sunt vizibile din exterior. Oferim servicii de montaj sau neutralizare autocolant in Ramnicu Valcea sau in orice locatie din tara, inclusiv pentru proiecte ce implica decorarea unor retele de magazine, farmacii, spatii comerciale, banci, benzinarii la nivel national.

Decorarea vitrinelor si a spatiilor comerciale a reprezentat intodeauna o modalitate excelenta de publicitate. Datorita spatiilor vitrate de dimensiuni mari si a impactului imediat asupra clientilor din apropiere, vitrinele decorate atrag atentia si interesul potentialilor cumparatori.

Avantajele decorării vitrinelor cu autocolant

Foliile autocolante reprezinta unul din materialele cel mai des utilizate la decorarea vitrinelor. Indiferent ca este vorba de autocolant alb printat si decupat pe contur, de autocolant transparent imprimat , de folii One Way Vision (autocolant perforat) special dedicate decorarii geamurilor sau chiar de autocolant de sablat, decorarea vitrinelor cu autocolant are cateva avantaje importante:

– costuri mici, autocolantul standard fiind un material relativ ieftin;

– durabilitate mare si protectie UV cel putin 2 ani la exterior;

– instalare si neutralizare usoara, fara a ramane urme de adeziv si fara a deteriora fatada sau vitrina;

– calitate fotografica a printului, rezultate foarte bune  obtinute la imprimarea pe autocolant;

– impact maxim datorat supradimensionarii imaginilor si a amplasarii mesajului publicitar chiar la locul destinat vanzarii (POS – Point of  Sale)

– in cazul aplicarii autocolantului de catre lucratorii din magazin, recomandam folosirea autocolantelor cu adeziv “bubble-free”, pentru o aplicare rapida, fara bule sau cute pe suprafata autocolantului.

Alaturat puteti vedea cateva imagini de la proiecte realizate anterior de DigiPrint. Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

PRODUSE SIMILARE