BANNER PUBLICITAR CU O FATA

print-banner-frontlit-1

Print-ul de banner publicitar este unul dintre cele mai solicitate servicii de publicitate.

Bannerele publicitare printate reprezinta probabil cel mai accesibil si des intalnit mijloc de reclama.Bannerele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior o perioada lunga, se monteaza usor, pot avea dimensiuni foarte variate, se pot realiza in variante simpla sau dubla fata, se pot folosi atat la interior cat si la exterior, cu aplicatii extrem de variate.

Print-ul bannerelor publicitare standard se realizeaza pe materiale din PVC (denumite si poliplan), avand greutatea cuprinsa intre 410 – 600 g/mp, in diferite variante:  frontlit pentru bannerele simpla fata, blockout pentru bannerele dubla fata, backlit pentru bannerele cu iluminare din spate (casete sau panouri stradale luminoase).

Pentru print pe bannere publicitare folosim echipamente cu latimea maxima de print de 5m, cu cerneala UV sau eco-solvent si rezolutii de pana la 1440 DPI. In functie de destinatia finala, finisarea bannerelor poate include buzunare, tiv, capse sau fante de vant.

AVEM GRIJA DE MEDIUL INCONJURATOR

Pentru clientii interesati de solutii premium si preocupati de mediul inconjurator, realizam bannere 100% ecologice, folosind materiale reciclabile, fara PVC (HDPE Banner), printate cu cerneala pe baza de apa, folosind o tehnologie certificata HP Latex, fara miros si compusi daunatori. Calitatea printului este impecabila, durabilitatea in timp cel putin la fel de mare ca in cazul bannerelor clasice si in plus, greutatea redusa a acestui tip de material determina costuri reduse de transport si economii de combustibil, in folosul mediului inconjurator.

GRATUIT

Aboneaza-te sa primesti primul cele mai noi solutii de marketing