BINE ATI VENIT LA DIGIPRINT

Atelierul de productie publicitara DigiPrint s-a infiintat in anul 2013 in cadrul societatii Modavil SRL prin realizarea unui proiect cu finantare europeana , rezultand astfel unul dintre cele mai bine dotate ateliere de acest gen din Ramnicu Valcea. Echipamentele si utilajele de ultima generatie achizitionate ne-au ajutat in realizarea unor produse de calitate, apreciate de toti clientii nostri. In timp am reusit colaborari cu cele mai importante societati din Ramnicu Valcea si nu numai, reusind sa le oferim produsele dorite la timp si la cea mai buna calitate.

amprenta-digiprint

Cine suntem

O echipa tanara, creativa si ambitioasa, la dispozitia clientilor nostri

CE NE DORIM

Sa ajutam atat micii intreprinzatori, cat si companiile mari sa isi promoveze business-ul intr-un mod profesionist si sa atraga mai multi clienti.

CE VA OFERIM

Solutii complete de productie publicitara precum si consultanta in alegerea unor solutii de marketing, branding si identitate vizuala.

Aptitudini

Faptul ca deja lucram cu companii mari siĀ acestia sunt multumiti de noi, vorbeste de la sine in privinta aptitudinilor noastre. In permanenta insa incercam sa devenim mai buni si sa oferim mai mult.

Creativitate
Design
Marketing

Oferta noastra

Va oferim o gama completa de produse prin care sa va promovati afacerea, sa cresteti recunoasterea brand-ului dvs printr-o identitate vizuala deosebita.

Cereti o oferta ACUM!

VALORILE NOASTRE

Dedicatie

Sinceritate

Seriozitate

Suport

Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start