PRINT PE OBIECTE

category-header-pic

Putem imprima practic pe orice suport (metal, plastic, lemn, sticla, piele), de orice forma, ce se incadreaza pe masa de lucru  si are inaltimea de maxim 11 cm si pana la 20 kg in greutate!
Acest lucru este posibil datorita integrarii unei noi game de cerneluri direct solvent. Aceasta cerneala permite imprimarea directa, fara pre-tratament, a mai multor tipuri de materiale plastice, eliminand astfel o etapa a procesului tehnologic. Si inca una mare consumatoare de timp.
Pentru materiale ce nu se pot imprima (metal, sticla, marmura) va punem in continuare la dispozitie solutii de pre-tratament pentru a asigura o aderare optima la suprafata de lucru. Stratul astfel rezultat (combinatia de cerneala cu pre-tratament) este deosebit de rezistent la abraziune mecanica, apa sau radiatie UV. Astfel imaginile de pe obiectele promotionale (cele mai expuse la zgarieturi) vor rezista mai mult decat perioada lor de folosinta iar obiectele de folosinta indelungata (tablouri, icoane) vor rezista o viata.
Pot fi realizate diferite aplicatii pe o larga varietate de materiale, extinzand limitele industriei: placi de spuma pentru afisaj, placi acrilice, aluminiu, otel, lemn, piele, marmura, piatra si aproape orice fel de materiale plastice.