TERMOTRANSFER

category-header-pic

CE ESTE TERMOTRANSFERUL?

Termotransferul este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer decupata in prealabil cu un cutter-plotter. Daca se respecta instructiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp.

Procedeu realizat cu ajutorul unor prese speciale, prin care se aplica la cald o folie de termotransfer decupata cu un cutter-plotter sau prin care se pot aplica printuri laser de inalta rezolutie.
Se foloseste pentru personalizarea obiectelor textile si a obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie, mai ales datorita materialului din care sunt confectionate sau datorita graficii complexe care urmeaza sa fie transferata termic pe produs.
Procedeul se foloseste pentru cantitati mai mici de obiecte si are un aspect vizual similar cu grafica originala, putandu-se realiza astfel si transferul de imagini.
Exemple de articole textile ce pot fi personalizate prin termotransfer: tricouri, maieuri, bluze, camasi, sepci, echipamente de lucru, protectie, jachete, hanorace, confectii de dama, confectii barbati, confectii copii si nou-nascuti, echipament sportiv, genti din material textil, umbrele, caciuli, fulare, bandane, obiecte promotionale, etc.

https://www.wpfreedownload.press/